Mireia Asensio

"liderant amb la incertesa des de la cura i la creativitat"

54333A4D-26E2-424E-A621-D3176D0D4904.JPG
Qui sóc?

Consultora i formadora en la gestió, acompanyament i dinamització d'equips i grups de treball. Facilito processos d'avaluació qualitativa, aprenentatge significatiu, vivencial i situat. Sóc docent i tutora en el Postgrau d'Arts Escèniques i Acció Social a l'Institut del Teatre de Barcelona. Co-fundadora d’ArTec20 un espai de creació amb les arts escèniques i el vídeo i creadora pedagoga de DiArt, un servei de consultoría/formació a través de les arts i el coaching creatiu. Membre de l'equip de recerca art/cultura/bellesa i bondat de la Fundació Ecologia Emocional de Barcelona.

 

Amb una trajectòria de 25 anys, he transitat per diferents sectors en institucions d’ensenyament formal i no formal, el sector públic i el tercer sector i he acompanyat a grups al Regne Unit, Europa, EEUU i Amèrica Llatina. He viscut a Barcelona, Aberdeen, Manchester, Edinburgh, Glasgow, Mallorca, Londres i ara visc a Rubí. 

Com et puc ajudar?

  • facilitadora en dinamització, participació i cohesió d'equips

  • avaluadora creativa de projectes educatius, comunitaris i de salut

  • docent en tècniques d'avaluació qualitativa i participativa

  • consultora en pràctiques d'art relacional i social en museus

  • formadora de professorat en eines creatives per educar

 

Com ho faig?

 

El meu estil multidisciplinari es una combinació de l'antropologia i ecologia emocional dels grups i les arts aplicades. Treballo principalment amb eines de l’educació no formal, humanista i crítica: dinàmiques participatives i vivencials que permetin un procés d’aprenentatge significatiu, afavorint espais pel diàleg, la reflexió i l’intercanvi. Busco les relacions, connectant les persones, valors, sabers i formes de sentir i estar en el món. Utilitzo eines com el diàleg socràtic, les cartes visuals, el cos i el moviment, teatre imatge i teatre fòrum, el joc i el coaching creatiu.

logo xamfrà.png
institut-del-teatre-logo-hor-pos.jpg
WhatsApp Image 2019-10-04 at 12.49.07.jp
He treballat amb:
nova.png
biblioteca (1).bmp
download.png
download (1).png
download.jpeg
images.jpeg
download (2).png
download (2).png
download.png
Marca_2linias_blau_M.jpg
download (3).png
download (4).png

CONTACTE

Gràcies! missatge rebut